Medarbejderne siger

Vidste du?

SKANOLs tankvogne i Sverige kører næsten udelukkende på 100% biobrændstof fremstillet af rapsolie, hvilket reducerer CO2 udslippet med næsten 65%?

Carsten Mortensen, 45 år | Chauffør Sjælland

Carsten er udlært olie- og benzinchauffør og startede i lære for 26 år siden hos et olieselskab. Han kom med, da virksomheden blev overtaget af SKANOL. I dag kører han olieleverancer til villa- og landbrugskunder på Sjælland.

”Udfordringen er at få det hele til at gå op i en højere enhed, både hvad angår logistik og sikkerhed. Det er ikke bare at sætte sig ind og dreje nøglen. I mit arbejde er det vigtigt at kende sine kunder – de specielle leveringsforhold og hvornår på dagen, det er bedst at aflevere,” siger Carsten Mortensen.

Søren Stokholm, 32 år | Operations Project Manager

Søren begyndte som elev hos SKANOL i 2009. Efter sin elev tid som Speditør, har Søren arbejdet både som fastansat Disponent, Projekt og integrations medarbejder, IT afdelingen og sidder nu i Skanol’s BI afdeling.

“Min tid som disponent, gav mig en stærk faglig baggrund som jeg ofte gør brug af i mit nuværende arbejde” siger Søren Stokholm.

Skanol er i vækst og har været det i en del år nu, det skaber muligheder for at udvikle sig personligt og fagligt. Hvilket Skanol understøtter med at investere i sine medarbejdere.

På kontoret er vi et godt mix af folk med høj og lav anciennitet, hvilket skaber en god dynamik samt et godt fællesskab.

Majbrit Christensen, 51 år | HR Chef

Efter 16 år i en stor logistikvirksomhed kom Majbrit den 1. oktober 2011 til SKANOL som disponent. Hun fik hurtigt ansvaret for en række administrative opgaver oveni hendes opgaver som Disponent. Derudover har Majbrit siddet som Driftchef i en række år.

”Det er vildt spændende og en stor udfordring. SKANOL er en virksomhed i vækst og udvikling. Alle tager ansvar for at løse opgaverne. Alle er glade for at komme på arbejde, og her er et stort engagement,” siger Majbrit Christensen.