Medarbejderne siger

Vidste du?

SKANOLs tankvogne i Sverige kører næsten udelukkende på 100% biobrændstof fremstillet af rapsolie, hvilket reducerer CO2 udslippet med næsten 65%?

ansat_aage

Aage Jensen, 55 år | Chauffør Jylland

Aage har arbejdet i virksomheden i 13 år. I begyndelsen med distribution af olie til villaer og landbrug i Østjylland, og de seneste tre år med benzin og olie til tankstationer, færger og skibe.

”Det er en god arbejdsplads med ordnede forhold, og jeg har da tænkt mig at blive her, til jeg går på pension” siger Aage Jensen, der er tillidsmand i afdelingen i Aarhus og næstformand i samarbejdsudvalget.

Carsten

Carsten Mortensen, 37 år | Chauffør Sjælland

Carsten er udlært olie- og benzinchauffør og startede i lære for 18 år siden hos et olieselskab. Han kom med, da virksomheden blev overtaget af SKANOL. I dag kører han olieleverancer til villa- og landbrugskunder på Sjælland.

”Udfordringen er at få det hele til at gå op i en højere enhed, både hvad angår logistik og sikkerhed. Det er ikke bare at sætte sig ind og dreje nøglen. I mit arbejde er det vigtigt at kende sine kunder – de specielle leveringsforhold og hvornår på dagen, det er bedst at aflevere,” siger Carsten Mortensen.

Soeren

Søren Stokholm, 24 år | Disponent

Søren begyndte som elev hos SKANOL i 2009. Inden da havde han efter handelsskolen blandt andet arbejdet som pakkechauffør.

”Jobbet gav mig en god ballast til mit nuværende job,” siger Søren Stokholm, der i elevtidens første år planlagde brændstofdistribution i Jylland, mens han det andet år planlagde villa-distribution til privat- og erhvervskunder. I dag, som færdigudlært og fastansat, er han springeren der kan træde til, hvor der mangler en ekstra disponent inden for de forskellige områder – fagligt såvel som geografisk. Samtidig er han IT-superbruger og underviser Skanols chauffører i at bruge IT i bilerne, ligesom det er ham, de kan ringe til, hvis de har brug for råd og vejledning om IT i det daglige. ”Arbejdet hos Skanol er alsidigt og giver mange nye udfordringer. Og der følger et ansvar med, og det er jeg glad for,” siger Søren Stokholm.

Majbrit Christensen, 43 år | Disponent

Efter 16 år i en stor logistikvirksomhed kom Majbrit den 1. oktober 2011 til SKANOL som disponent. Hun har ansvaret for en række administrative opgaver. Og varetager desuden opgaven med forsyning af tankstationer i Jylland.

”Det er vildt spændende og en stor udfordring. SKANOL er en virksomhed i vækst og udvikling. Alle tager ansvar for at løse opgaverne. Alle er glade for at komme på arbejde, og her er et stort engagement,” siger Majbrit Christensen.