Chauffør

Vidste du?

SKANOLs tankvogne i Sverige kører næsten udelukkende på 100% biobrændstof fremstillet af rapsolie, hvilket reducerer CO2 udslippet med næsten 65%?

Vi beskæftiger chauffører over hele Danmark, Sverige samt i Norge. Som chauffør hos Skanol arbejder du selvstændigt og har en meget afvekslende hverdag. Du har spændende udfordringer med kundekontakt, brug af moderne, avanceret transportmateriel og betjening af højteknologisk måleudstyr og IT. Du skal håndtere farligt gods under hensyntagen til Skanol’s forebyggende sikkerhedsregler, hvor vi bl.a. har stort fokus på chaufførens evne til at vurdere risiko i arbejdet.

Du forventes at have erfaring som erhvervschauffør. Derudover skal du have kørekort til anhænger samt ADR-bevis til tank.

Skanol sørger for den grundlæggende uddannelse og instruktion. Du får derudover løbende træning og uddannelse i bl.a. kvalitetsbevidsthed, defensiv kørsel, brandbekæmpelse og førstehjælp, ligesom du får støtte både fra din leder og fra det team af chauffører som du bliver en del af.

Vi lægger vægt på et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem chauffører og disponenter.