Nyheder

Vidste du?

SKANOL dagligt kører op mod 45.000 km på vejene i Danmark, Norge og Sverige?

16-03-2020

Ny kvalitets- og miljøafdeling hos Skanol

Hos Skanol har vi øget vores fokus markant på kvalitets- og miljøområdet. Som led i denne indsats tiltrådte Helle Hollmann i januar 2020 stillingen som chef for den nye afdeling. Hovedfokus for den nye afdeling er at nedbringe antallet af fejl og uheld og forbedre kommunikationen fra landevej til styrerum. Det vil afdelingen bl.a. gøre ved at medvirke til at optimere procedurer for indberetninger og forkorte vejen fra chauffør til Skanols hovedkvarter.

”Vi vil vise vores kunder, at vi kan gøre en afgørende forskel netop på kvalitetssiden. Vi har en stærk ambition om at være de bedste i Norden, og det betyder, at vi sammen skal arbejde stenhårdt på at sikre en god opfølgning på vores fejl, så vi lærer af dem og hele tiden bevæger os i en positiv retning.” fortæller Allan Larsen, adm. direktør

Helle Hollmann kommer fra en stilling som salgschef i IT-firmaet EcoOnline, som udvikler software til håndtering af QHSE og ISO. Helle har tidligere været ansat som kommerciel projektleder og uddannelsesleder på Aarhus Techs afdeling for transport og logistik. Derudover er hun oprindeligt uddannet speditør og har derfor et godt kendskab til branchen og erfaring med ledelse.

For hende er det vigtigste at være med til at lave en ændring af mindsettet på området:

”For at vi kan lykkes med at nedbringe fejl og uheld, er det vigtigt, at der er godt og tæt samarbejde og hele tiden fokus på at hjælpe hinanden til at blive bedre. Det kan vi bl.a. gøre ved at dele erfaringer med hinanden, og det er noget, vi løbende arbejder med. Bl.a. er vi netop i gang med en række workshops for chauffører, ligesom vi bestræber os på at komme ud og møde medarbejderne rundt om i landet.”

Afdelingen vil også arbejde med ISO-certificering og arbejdsmiljø og ser frem til konstruktive og lærerige møder med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.