Opgaver som vognmand

Vidste du?

SKANOLs tankvogne i Sverige kører næsten udelukkende på 100% biobrændstof fremstillet af rapsolie, hvilket reducerer CO2 udslippet med næsten 65%?

Vi søger løbende vognmænd over hele landet til følgende opgaver:

OLIEDISTRIBUTION til villaer, landbrug og industrivirksomheder:

Her kan vi tilbyde to muligheder:

  1. Hvis du har et ADR-godkendt, 4-akslet chassis med eller uden hejs kan du få en aftale om oliedistribution med SKANOLs skifteladstank. Vi sørger for det nødvendige udstyr og vi sikrer at du får den uddannelse og træning der skal til. Vi kan tilbyde leasing- eller lejeaftale med lav udbetaling på chassis.
  2. Hvis du har en ADR-godkendt, 3-akslet trækker med hydraulik, kan du få en aftale om oliedistribution med SKANOLs 1-akslede tanktrailer. Vi sørger for det nødvendige udstyr og vi sikrer at du får den uddannelse og træning der skal til. Vi kan tilbyde leasing eller lejeaftale med lav udbetaling på trækker.

BRÆNDSTOF DISTRIBUTION til tankstationer og dieselanlæg

  1. Hvis du har en ADR-godkendt, 3-akslet trækker, kan du få en aftale om brændstofdistribution med SKANOLs 3- eller 4-akslede tanktrailer. Vi sørger for det nødvendige udstyr og vi sikrer at du får den uddannelse og træning der skal til. Vi kan tilbyde leasing- eller lejeaftale med lav udbetaling på trækker.

KEMITRANSPORTER

  1. Hvis du har en ADR-godkendt, 3-akslet trækker, kan du få en aftale om kemitransporter/farligt gods med SKANOLs 3- eller 4-akslede tanktrailer. Vi sørger for det nødvendige udstyr og vi sikrer at du får den uddannelse og træning der skal til. Vi kan tilbyde leasing- eller lejeaftale med lav udbetaling på trækker.